dimarts, 5 de maig del 2015

ESPECIAL MES DE LOS MUSEOS. AUSTRALIA








Aborígens Arts Plàstiques 1996-2014
18 anys en el negoci.

Sobre art aborigen

Art aborigen australià és la tradició més antiga d'art d'estar al món, amb pintures en abrics rocosos que daten de més de 20.000 anys. L'art inclou pintures naturalistes de figures humanes, animals i vegetals, així com no naturalista, o dissenys "abstractes" amb cercles concèntrics, "O" formes i línies.

L'estil naturalista, predominant en Arnhemland al nord d'Austràlia, es caracteritza sovint per l'art "de raigs X", on es representen els òrgans interns dels animals. L'estil abstracte, predominant al centre d'Austràlia, s'origina a partir de dissenys sagrats utilitzats en les cerimònies. Aquests dissenys, originalment per a la pintura corporal, pintures de terra, i tallades en les pedres sagrades i juntes, estan pintats sobre llenç.

Gran part de l'art aborigen es refereix a històries del Dreamtime. Aquesta Dreamtime és el Període de la Creació en la creença aborigen, quan importants Éssers Ancestrals van formar la terra i van crear les persones, plantes i animals. Aquests éssers ancestrals, sovint representats en la tècnica, poden tenir origen humà, animal, vegetal o formes combinades, i va ensenyar a la gent a les seves lleis i cerimònies. (Cortesia Dr. David Welch)





Membre de

Aborigen Fine Arts Gallery és un membre fundador de l'Associació de Comerç d'Austràlia Indígena Art, que es va establir per promoure el comerç ètic de l'art indígena.

Som també un signatari del Codi de Comerç d'Austràlia Art Indígena de Conducta, que es va introduir recentment per promoure relacions justes i transparents dins de la Indústria.


El Museu d'Arts Plàstiques Aborigens està situat a la ciutat de Darwin a Austràlia, una ciutat amb una important oferta cultural i lúdica. 







Aborígenes Artes Plásticas 1996-2014
18 años en el negocio.

Acerca de arte aborigen

Arte aborigen australiano es la tradición más antigua de arte de estar en el mundo, con pinturas en abrigos rocosos que datan de más de 20.000 años. El arte incluye pinturas naturalistas de figuras humanas, animales y vegetales, así como no naturalista, o diseños "abstractos" con círculos concéntricos, "U" formas y líneas.

El estilo naturalista, predominante en Arnhemland en el norte de Australia, se caracteriza a menudo por el arte "de rayos X", donde se representan los órganos internos de los animales. El estilo abstracto, predominante en el centro de Australia, se origina a partir de diseños sagrados utilizados en las ceremonias. Estos diseños, originalmente para la pintura corporal, pinturas de tierra, y talladas en las piedras sagradas y juntas, están pintados sobre lienzo.

Gran parte del arte aborigen se refiere a historias del Dreamtime. Esta Dreamtime es el Período de la Creación en la creencia aborigen, cuando importantes Seres Ancestrales formaron la tierra y crearon las personas, plantas y animales. Estos seres ancestrales, a menudo representados en la técnica, pueden tener origen humano, animal, vegetal o formas combinadas, y enseñó a la gente a sus leyes y ceremonias. (Cortesía Dr. David Welch)





Miembro de

Aborigen Fine Arts Gallery es un miembro fundador de la Asociación de Comercio de Australia Indígena Arte, que se estableció para promover el comercio ético del arte indígena.

Somos también un signatario del Código de Comercio de Australia Arte Indígena de Conducta, que se introdujo recientemente para promover relaciones justas y transparentes dentro de la Industria.



Os dejo un link para que podais conocer mejor el Museo.

Castellano:  http://translate.google.es/translate?hl=ca&sl=en&tl=es&u=http%3A%2F%2Fwww.aaia.com.au%2F

Catalán: http://translate.google.es/translate?hl=ca&sl=en&tl=ca&u=http%3A%2F%2Fwww.aaia.com.au%2F









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada